Tentang kita
PDFasset adalah produk lain yang menarik bagi Perisian Foxit, dengan visi "Bina Tanda No. 1 Solutions PDF in the World". Perisian Foxit adalah penyedia penyelesaian dokumen elektronik PDF yang beroperasi secara antarabangsa dan ahli utama Asosiasi PDF Antarabangsa. Ia mempunyai lebih dari 650 juta pengguna dan lebih dari 425,000 pelanggan syarikat, meliputi lebih dari 200 negara dan kawasan di seluruh dunia. PDFasset dicipta oleh Perisian Foxit untuk memenuhi keperluan kebanyakan pekerja untuk memproses PDF. Kami mempunyai pasukan R&D yang berpengalaman yang fokus pada kajian dalam bidang teknologi PDF dan berkomitmen untuk menyediakan pengguna solusi pembinaan semula PDF. Kita selalu percaya pada kekuatan teknologi. Kita mengubah dunia dengan PDF. Keperlukan pengguna adalah arah penataran dan peningkatan terus menerus kita. Kepuasan pengguna adalah kekuatan pemandu untuk kemajuan kita. PDFasset menyediakan pengguna platform penukaran PDF secara talian untuk menyelesaikan semua masalah PDF. Di sini, anda boleh merasakan:
 • Teknologi PDF yang memimpin industri

  PDFasset adalah laman web pemprosesan PDF secara talian, yang mengadopsi algoritma penyulitan maju 256 bit, jadi anda tidak perlu bimbang tentang kebocoran data semasa penghantaran fail; anda boleh memproses fail PDF secara langsung selepas memasuki laman web, dan proses memproses fail juga "operasi satu-klik". Ia boleh selesai dalam beberapa saat; Selain itu, kami telah mengadopsi teknologi pemprosesan pertukaran terbaru dalam industri, dan pemprosesan dokumen boleh mencapai kesan yang tepat, rosak, dan boleh disunting, membuat pemprosesan PDF lebih mudah dan lebih selesa dalam persekitaran kerja modern, memenuhi keperluan pemprosesan dokumen pengguna.

 • Fungsi kaya

  PDFasset mempunyai banyak alat pemprosesan PDF, anda boleh selesaikan penukaran dari PDF ke format lain, kami menyediakan PDF ke Word, PDF ke JPG, PDF ke PPT, PDF ke Excel; anda juga boleh selesaikan penukaran dari format lain ke PDF, Kami menyediakan JPG ke PDF, Kata ke PDF, PPT ke PDF, Excel ke PDF. Selain itu, di laman web kami, anda juga boleh menyelesaikan pemampatan PDF dan operasi penggabungan PDF. Apabila anda perlu menambah tanda air ke PDF dan buang tanda air dari PDF, anda juga boleh menyelesaikannya di laman web kami. Semuanya, laman web kita kaya dengan fungsi dan adalah platform pemprosesan dokumen secara talian yang efisien dan profesional.

 • Bilangan halaman tidak terbatas untuk memproses dokumen

  PDFasset sentiasa melayani pelanggan dengan jujur dan memenuhi keperluan pemprosesan dokumen mereka. Di sini, anda boleh tukar sebarang bilangan dokumen sebarang saiz, tidak kira bilangan dan saiz dokumen, anda hanya perlu klik fungsi di laman web dan muat naik fail mengikut keperluan anda. Kami benarkan anda memuat naik dokumen yang perlu diproses dengan saiz dan halaman tidak terbatas, dan lengkap tugas pemroses dokumen untuk anda dalam masa yang paling cepat, menyokong operasi batch, konversi mudah satu-klik, dan menyokong format fail berbilang.

 • Murni dan bebas iklan

  PDFasset menyediakan pengguna pengalaman pemprosesan dokumen yang baik. Laman web tidak membawa iklan seperti platforma lain. Di sini dalam PDFasset, anda hanya perlu menyediakan dokumen yang anda perlukan untuk tukar, pilih fungsi yang anda perlukan, dan tinggalkan sisanya kepada kami. Jika and a juga mencari alat PDF mudah dan mudah digunakan, maka PDFasset adalah pilihan terbaik anda.

2024 © Foxit Australia Pty Ltd, Semua hak dipersembahkan. Penukaran PDF berkualiti tinggi.